Fitnes komplet Booty Up – Peachy Pink

Kolekcija Booty up je zasnovana tako, da vam pomaga uspeti pri vsem, kar počnete, ne glede na to ali ste na fitnesu, doma ali med nakupovanjem. Zaradi izrednega prileganja in neverjetno visokega udobja tkanine, pridobite potrebno samozavest, ki vas potisne k najboljšim predstavam v vsaki situaciji.

 

Pranje AtomPower

69.90

Add to wishlist
Šifra: FKBU-Peachy-1 Kategoriji: ,

Legice:
Udoben trening, energičnost in privlačnost so bistvene lastnosti naše kolekcije legic BootyUp, ki se lahko pohvalijo z visokim pasom za poudarjanje krivulje pasu. Ime kolekcije Booty up smo izbrali, ker smo želeli poudariti bistveno vlogo legic, to pa je popolna stabilna podpora z gladkim in udobnim prileganjem, brez kakršnega koli vleganja v kožo, ki bi vam zmanjšalo udobje med vadbo ter zaznamovalo vaš videz. Poleg tega, da imajo legice klasično brezšivno zasnovo, imajo tudi detaljno oblikovano brezšivno konturo pod zadnjico, zato dajejo izgled polne in dvignjene zadnjice. Legice so na voljo v raznolikih barvah, zaradi česar se lahko popolno povežejo s katerim koli športnim modrčkom, crop topom ali majico.

Crop top z dolgimi rokavi:
Prilagodljiv, brezšiven in udoben crop top z dolgimi rokavi je popolnoma primeren tudi na najbolj intenzivne treninge, saj z udobjem objema vaš zgornji del telesa, zaradi zračnosti materiala pa je zagotovljeno hitro sušenje, ki odpravlja zadrego tudi po najboljših treningih. Kot dodatek ima crop top tudi luknji za palice ter majhen Atompower znak. Ne glede na vaše poslanstvo, vas bo Crop Top z dolgimi rokavi sprehodil v slogu.

ZA VSE AKTIVNOSTI:
Kolekcija fitnes pajkic Booty up je zasnovana tako, da vam pomaga uspeti pri vsem, kar počnete, ne glede na to ali ste na fitnesu, doma ali med nakupovanjem. Zaradi izrednega prileganja in neverjetno visokega udobja tkanine, pridobite potrebno samozavest, ki vas potisne k najboljšim predstavam v vsaki situaciji. Booty up kolekcija, s konturo za oblikovanje izboljšuje postavo, je narejena za vrhunsko zmogljivost in izpostavi vaš najboljši videz doslej. Kako boste nosili svojega?

MATERIAL:
Oblačila so zaradi uporabe materiala bolj udobna. Zaradi sestave materialov je izdelek lahek in prožen, odporen pa je tudi na potenja ter odporen proti obrabi. Material omogočajo telesu dihanje, mišice pa se med vajo razširijo in krčijo, kar vam omogoča, da lahko med vadbo natančno opazujete delovanje svoje mišice. Zaradi raztegljive narave zato zdrži še najbolj prepotene treninge, je prilagodljiv ter se giba z vami.

Vzdrževanje:
Priporočeno je, da športni komplet perete ločeno, pri 30 ° C ali pa ga operete ročno. Ne uporabljajte sušenja v sušilnem stroju, oblačila obesite, da se posušijo. Prav tako ni dovoljeno beljenje, kemično čiščenje ter likanje. Grafični simboli so označeni tudi na etiketah, s katerimi so opremljena oblačila in dajejo napotke, da boste oblačila najbolje očistili.

pranje-atompower

 

Velikost zgornjega dela Prsa (cm) Pas (cm) Dolžina (cm)
S 34 30 35
M 36 32 38
L 38 34 41
Velikost spodnjega dela Pas (cm) Boki (cm) Dolžina (cm)
S 28 32 82
M 30 34 84
L 32 36 86
Izberi velikost:

S, M, L