20%

Fitnes komplet Pure – Nude

Kolekcija Pure vas ohranja motivirane in samozavestne med celotnim treningom, jogo ali fitnesom. Ko pa je dan počitka pred nami, je kot nalašč za ustvarjanje lastnega videza, v kombinaciji s supergami ter lahkotno jakno za daljši sprehod.

 

Pranje AtomPower

55.92

Add to wishlist
Šifra: FKP-nude Kategoriji: ,

Legice:
Legice Pure so zasnovane tako, da se prilegajo in laskajo vsaki postavi. Izdelane iz udobne, mehke in prožne tkanine, za lahek občutek z visokim podpornim pasom, subtilno, brezšivno tkanino, boste dobili vse, kar potrebujete – udobje ter enostavnost gibanja. Združite modno funkcijo z zmogljivostjo.

Crop Top z dolgimi rokavi:
Top Pure ima popolno, inovativno mehko brezšivno tkanino, ki izboljšuje obliko hrbta. Pure Crop top ima vse, kar potrebujete za vrhunski trening ali dolge sprehode, med katerimi se boste počutili udobno, hkrati pa izgledali privlačno, vselej z eleganco, ki izboljša obliko vašega zgornjega dela telesa. Crop top je s podpornimi tkaninami zasnovan tako, da skrbi za zračnost in posledično hitro sušenje znoja.

ZA VSE AKTIVNOSTI:
Kolekcija Pure vas ohranja motivirane in samozavestne med celotnim treningom, jogo ali fitnesom. Ko pa je dan počitka pred nami, je kot nalašč za ustvarjanje lastnega videza, v kombinaciji s supergami ter lahkotno jakno za daljši sprehod. Funkcija doprsnega šiva, oblikovan rob in super mehka tkanina pomenijo, da ne glede na to, kaj počnete, boste to počeli z visokim udobjem.

MATERIAL:
Oblačila so zaradi uporabe materiala bolj udobna. Zaradi sestave materialov je izdelek lahek in prožen, odporen pa je tudi na potenja ter odporen proti obrabi. Material omogočajo telesu dihanje, mišice pa se med vajo razširijo in krčijo, kar vam omogoča, da lahko med vadbo natančno opazujete delovanje svoje mišice. Zaradi raztegljive narave zato zdrži še najbolj prepotene treninge, je prilagodljiv ter se giba z vami.

Vzdrževanje:
Priporočeno je, da športni komplet perete ločeno, pri 30 ° C ali pa ga operete ročno. Ne uporabljajte sušenja v sušilnem stroju, oblačila obesite, da se posušijo. Prav tako ni dovoljeno beljenje, kemično čiščenje ter likanje. Grafični simboli so označeni tudi na etiketah, s katerimi so opremljena oblačila in dajejo napotke, da boste oblačila najbolje očistili.

pranje-atompower

 

Velikost zgornjega dela Prsa (cm) Pas (cm) Dolžina (cm)
S 34 30 35
M 36 32 38
L 38 34 41
Velikost spodnjega dela Pas (cm) Boki (cm) Dolžina (cm)
S 28 32 82
M 30 34 84
L 32 36 86

Številke so malenkost manjše od standardnih številk.