Fitnes pajkice Booty Up – Soft Pink

Kolekcija fitnes pajkic Booty Up je zasnovana tako, da vam pomaga uspeti pri vsem, kar počnete, ne glede na to ali ste na fitnesu, doma ali med nakupovanjem. Zaradi izrednega prileganja in neverjetno visokega udobja tkanine, pridobite potrebno samozavest, ki vas potisne k najboljšim predstavam v vsaki situaciji.

 

Pranje AtomPower

43.90

Add to wishlist
Šifra: FPBU-SP Kategoriji: ,

Legice:
Udoben trening, energičnost in privlačnost so bistvene lastnosti naše kolekcije legic Booty Up, ki se lahko pohvalijo z visokim pasom za poudarjanje krivulje pasu. Pajkice Booty Up popolno izpolnjujejo vlogo legic, to pa je popolna stabilna podpora z gladkim in udobnim prileganjem, brez kakršnega koli vleganja v kožo, ki bi vam zmanjšalo udobje med vadbo ter zaznamovalo vaš videz. Poleg tega, da imajo legice klasično brezšivno zasnovo in visok pas, imajo tudi detaljno oblikovano brezšivno konturo pod zadnjico, zato dajejo izgled polne in dvignjene zadnjice. Legice so na voljo v dveh živih barvah, zaradi česar se lahko popolno povežejo s katerim koli športnim modrčkom, crop topom ali majico.

ZA VSE AKTIVNOSTI:
Kolekcija fitnes pajkic Booty Up je zasnovana tako, da vam pomaga uspeti pri vsem, kar počnete, ne glede na to ali ste na fitnesu, doma ali med nakupovanjem. Zaradi izrednega prileganja in neverjetno visokega udobja tkanine, pridobite potrebno samozavest, ki vas potisne k najboljšim predstavam v vsaki situaciji. Booty Up kolekcija, s konturo za oblikovanje izboljšuje postavo, je narejena za vrhunsko zmogljivost in izpostavi vaš najboljši videz doslej. Kako boste nosili svoje?

MATERIAL:
Oblačila so zaradi uporabe materiala bolj udobna. Zaradi sestave materialov je izdelek lahek in prožen, odporen pa je tudi na potenja ter odporen proti obrabi. Material omogočajo telesu dihanje, mišice pa se med vajo razširijo in krčijo, kar vam omogoča, da lahko med vadbo natančno opazujete delovanje svoje mišice. Zaradi raztegljive narave zato zdrži še najbolj prepotene treninge, je prilagodljiv ter se giba z vami.

Vzdrževanje:
Priporočeno je, da oblačila perete pri 30 ° C ali pa jih operete ročno. Ne uporabljajte sušenja v sušilnem stroju, oblačila obesite, da se posušijo. Prav tako ni dovoljeno beljenje, kemično čiščenje ter likanje. Grafični simboli so označeni tudi na etiketah, s katerimi so opremljena oblačila in dajejo napotke, da boste oblačila najbolje očistili.

pranje-atompower

 

Velikost spodnjega dela Pas (cm) Boki (cm) Dolžina (cm)
S 28 35 82
M 30 34 84
L 32 36 86
Izberi velikost:

S, M, L